Groepsreizen

Het grootste pre van groepsreizen onder bevoegde leiding en met een deskundige gids is wel dat je ontslagen wordt van de noodzaak om na te denken over hoe je je dag moet indelen c.q. doorbrengen. Waarmee het lijf dan wel niet op rust komt, maar het hoofd zeker vakantie geniet.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Kort gezegd. Bookmark de permalink .

4 reacties op Groepsreizen

 1. Sjoerd zegt:

  Dat hebben we eenmaal gedaan, wat een gezapig, keuvelend, ruziemakend stelletje bejaarden was dat. Never again…

 2. Nanos zegt:

  Het grootste pre is dat je niet hoeft te zoeken, geen parkeerplek nodig hebt en zelden in de rij hoeft te staan.

 3. Ximaar zegt:

  Ik heb 1x een groepsreis gedaan met 11 medereizigers. De groep was tussen 30 en 70 en van alles wat. Een uitstekende locale gids. Mooier vond ik dat het totaal in de soep liep door aanvankelijk te kort deelname en reisagenten die daar in Turkije een slaatje uit wilden slaan. Kortom ik mocht weer alles zelf regelen en achteraf past dat veel beter bij me. Door dit onverachtte ‘succes’ besloot ik om het nooit meer te doen totdat ik niet meer fietsen kan. Stel je voor dat het vlekkeloos zou gaan, ik moet er niet aan denken.

 4. margoknegjes zegt:

  Ik heb het twee keer gedaan, naar Egypte en naar Italië. Vanwege wat Nanos zegt. Maar de onvrijheid, het in een keurslijf mee moeten lopen, steeds weer diezelfde smoelen zien, ook bij ontbijt en avondeten, dat breekt me op en geeft me juist een gevoel van moeten en niet van vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s