Becali

Vanavond mag Ajax de parel onder de Europese voetbalbobo’s verwelkomen. Want homo’s sluit hij het liefst op in één wijk en aan joden, negers en kritische pers heeft hij al helemaal George_Becalieen hekel. Zo heeft George Becali, de steenrijke miljardair en eigenaar van Steaua Boekarest, zich herhaaldelijk letterlijk uitgelaten. Vandaag is hij met zijn club opponent van Ajax in de Europa League. “We hebben mazzel met Ajax”, stelde Becali in december na de loting voor de knock-outfase van het kleine broertje van de Champions League. “Die ploeg is zo jong. Wat mag je van kinderen verwachten?”
Als politicus maakte Becali naam als fascistische homofoob. Hij beledigt met enige regelmaat joden, negers en andere minderheden. Met kritische journalisten willen hij of zijn bodyguards het liefst direct op de vuist. In het begin van dit seizoen nog blokkeerde Becali op het laatste moment eigenhandig de komst van speler Sinama Pongolle naar Steaua Boekarest. “Ik wist alleen dat hij christelijk was”, verklaarde hij. “Maar hij is ook nog donker.” Een gast dus om naar uit te kijken, deze Becali…..

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Sport en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Becali

  1. Mack zegt:

    Dat moet je de Duitsers toch nageven, die hebben niet meer van dit soort idioten die nog openlijk deze schandelijkheden uit de nazitijd mogen verkondigen. Ik zou als voetballer gelijk ontslag nemen met zo’n hitlerkloon aan het hoofd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s