Een vreemde kostganger

In de kategorie ‘vreemde kostgangers’ is er weer eens eentje in de gaten gelopen en ook nog op een wel heel opvallende manier, zoals uit het volgende curieuze bericht valt op te maken:

Een bezoeker van een tentoonstelling over beelden en schilderijen van naakte mannen in een Weens museum liet zich wel erg letterlijk inspireren door de aanwezige kunst.De man ontdeed zich van al zijn kleren, liet het museum dinsdag weten. Nadat de man zich zaterdag had uitgekleed slenterde hij rustig door het Leopold Museum om van de aanwezige kunst te genieten. Toen hij door een suppoost werd gevraagd te stoppen met zijn actie kleedde de man zich weer aan. Een woordvoerder zei dat het museum niets te maken had met de voorstelling van de man, en omschreef het als een ‘spontane actie’. De woordvoerder had niet het idee dat andere bezoekers zich aan de man hadden gestoord. Sinds het begin van de tentoonstelling ‘Nude Men’ op 19 oktober zijn er al meer dan 65 duizend bezoekers op af gekomen. Op een na hadden ze allemaal kleren aan.”

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Een vreemde kostganger

  1. Anoniem zegt:

    Het doet me denken aan een mop. Een schilder vroeg een vrouw om haar naakt te mogen schilderen en toen de vrouw daarmee instemde trok hij z’n kleren uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s