You

Wonderlijk genoeg heeft het volgende nummer nooit gediend als muzikale opening van de week, terwijl je er toch lekker mee met de deur in huis kan vallen. Het is nu al weer twintig jaar oud en steekt als het om behaald internationaal succes gaat ‘Venus’ van Shocking Blue naar de kroon. Daarom doen we het vanochtend met ‘You‘ van Ten Sharp. Want wie herinnert zich dat stuk gezongen pathos en hartstocht niet?

http://www.youtube.com/watch?v=Fsc-oT9PsSQ

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Muziek en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op You

  1. Laurent zegt:

    Het is wel bij die ene hit gebleven. Maar dat komt ook omdat op het volgende nummer weer die piano op diezelfde manier overal doorheen tingelde geloof ik. Toch lijkt me dat frustrerend; denk je het eindelijk te gaan maken, scoor je nooit meer een andere hit.

  2. Mack zegt:

    In 1993 in Zuid Frankrijk stond dit nummer ergens op een juke-box in een café. Dat werd dus elke avond gedraaid. De Fransen wilden niet geloven dat het een Nederlandse band was.

  3. Nanos zegt:

    Tja, ik kan me niet herinneren dit ooit gehoord te hebben. Zo erg is het met me. Echtgenoot kent het natuurlijk wel. Het ligt aan mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s