Boer zoekt vrouw

Als er sprake was van liefde op het eerste gezicht, kon ‘Boer zoekt vrouw’  even goed worden afgedaan in een enkele aflevering. Dus blijft de konklusie over dat het in dat programma slechts gaat over gearrangeerde huwelijken, waarbij elk stapje in die richting zorgvuldig moet worden gezet.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Kort gezegd. Bookmark de permalink .

3 reacties op Boer zoekt vrouw

 1. Sjoerd zegt:

  Gebakken lucht, alles voor de kijkcijfers.

 2. Margo zegt:

  Ik krijg bij al die reality shows, die tegenwoordig zowat alle zendtijd krijgen, zo’n gevoel van plaatsvervangende schaamte, dat ik niet weet hoe snel ik moet wegzappen als ik er per ongeluk langszap. Schaamte dat wij in Nederland dit soort programmas maken, schaamte dat het door de massa prachtig wordt gevonden, schaamte dat er mensen te vinden zijn die zich ervoor lenen om zichzelf zo te kijk te zetten. En dan is Boer zoekt .. nog een van de minder erge in die categorie.

  • robschimmert zegt:

   Met dank aan Endemol, Oerlemans, de Winter en al die andere galbakken die hun bankrekeningen wel spekken met deze troep omdat het kijkers en…….commercials oplevert en goede smaak al helemaal niet telt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s