De onderbroekenman

Een opmerkelijk bericht dat ook aan de vergetelheid ontrukt moet worden om te laten zien dat de menselijke soort zo wonderlijk is, dat daarvoor gek blijkbaar nooit gek genoeg is.

De Britse Gary Craig heeft het wereldrecord onderbroeken dragen verbroken. Onder toeziend oog van zo’n duizend mensen slaagde hij er in om 302 onderbroeken over elkaar heen te dragen.”Het ging heel erg goed. Ik wilde de eerste persoon zijn die meer dan driehonderd onderbroeken zou dragen en dat is gelukt”, aldus Craig. Het oude record was sinds februari in handen van de Amerikaanse Janine Keblis. Zij droeg destijds 252 slips. In 2010 schreef Craig het wereldrecord ook al een keer op zijn naam. Toen had hij 211 onderbroeken aan en leverde dat hem de bijnaam ‘Georgie Pantsman’ op. Het wereldrecord moet nog goedgekeurd worden. Craig heeft zijn wereldrecordpoging laten filmen en stuurt het op naar Guinness World Records. Het duurt het een paar weken voordat hij weet of hij officieel het wereldrecord heeft verbroken.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op De onderbroekenman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s