Bizarre berichten

Het is zaterdag, dus weer tijd voor drie geweldige, soms bijna onwaarschijnlijke verhalen die toch gebeurd zijn in respektievelijk Adelaide, de Amerikaanse staat Maine en Bochum en die opnieuw laten zien dat de menselijke soort altijd in staat blijkt om de grenzen van de eigen, soms meest barre, fantasie te overschrijden:

Colin Mackenzie en Jessica Angel vrijen te luidruchtig. Sinds april is de politie van de Australische stad Adelaide al 20 keer langs geweest na klachten van buren. Nu zijn ze aangeklaagd voor het veroorzaken van geluidsoverlast. Als ze schuldig worden bevonden, kunnen de 34-jarige Angel en haar 11 jaar oudere partner tot een boete van 4000 Australische dollar (ruim 3300 euro) worden veroordeeld. Vorige week zondag kreeg Angel, die naar verluidt de meeste overlast veroorzaakt, van de politie bevel 72 uur lang geen overlast te veroorzaken ”inclusief schreeuwen, luid kreunen, vloeken en het verheffen van de stem”. Het hielp niet. Dinsdagochtend stond de politie weer op de stoep en deelde een bekeuring van 315 dollar uit. Enkele uren later waren er weer problemen. Het stel werd gearresteerd en moet zich volgende maand voor de rechter verantwoorden.

Een 49-jarige Amerikaanse vrouw uit de noordoostelijke staat Maine is bevallen van haar eigen kleinzoon. Ze was draagmoeder voor haar dochter, die een hartziekte heeft. Linda Sirois uit de plaats Madawaska had haar 25-jarige dochter Angel Hebert jaren geleden voorgesteld om de draagmoeder van haar kind te worden, maar Hebert en haar echtgenoot Brian (29) gingen pas vorige zomer op het voorstel in. Dat deden ze nadat dokters Angel, die een hartziekte heeft, hadden afgeraden om zelf aan kinderen te beginnen. Herbert is in de wolken met haar kersverse spruit die naar de naam Madden luistert. “Hij eet als een paard en hij huilt amper”, vertelt ze aan iedereen. Madden kwam op 13 augustus met een keizersnede ter wereld. De baby woog bij de geboorte 3,5 kilogram. “Het was geweldig”, zegt Hebert, die tijdens de bevalling aanwezig was. “Het was een geweldige ervaring.” Sirois heeft vier kinderen, waaronder een tweeling. Ze zegt dat haar laatste zwangerschap de gemakkelijkste was: “Ik heb momenteel geen jonge kinderen in huis lopen – mijn jongste studeert aan de hogeschool – dus dat maakte de zwangerschap meteen een stuk gemakkelijker.” Sirois ziet de nieuwe baby als haar kleinzoon: “Ik zag dit als een paar maanden babysitten, het was al vanaf de eerste dag hun kind. Ik heb gewoon mijn ‘kamer’ verhuurd.”

Een vrouw in het Duitse Bochum heeft maandag een naakte man ‘uitgelaten’. De vrouw had de man aan de riem en voorbijgangers die het tafereel zagen alarmeerden de politie. De politie ging op de melding af en de stomverbaasde dienders troffen een 33-jarige vrouw in lederen kleding aan die een 55-jarige man ‘uitliet’. De twee verklaarden dat de vrouw de man slechts hielp bij ‘de roep van de natuur’. De agenten geboden de twee een eind te maken aan de toestand en droegen de man op zich aan te kleden. Het paar werd ‘verstoring van de openbare orde’ ten laste gelegd.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s