Zomerzotheden

Zomerzotheden genoeg in deze komkommertijd. Onderstaand drie voorbeelden daarvan, waarvan er eentje wel van erg dichtbij huis komt:

Een Engelse vrouw zegt verliefd te zijn op het Vrijheidsbeeld in New York. Volgens de vrouw is ze zelfs tot orgasme gekomen toen ze ‘Libby’ onlangs aanraakte in New York. “Het was alsof er bliksem insloeg. Het gaf seksuele en emotionele voldoening. Libby bevredigt mijn seksuele behoeftes”, zo vertelt Amanda Whittaker, 27. Het huis van de vrouw uit Leeds is geheel gewijd aan het beeld. “Libby is de liefde van mijn leven en zo voelt ze zich ook over mij.”

Een Britse tuinman die een struik in de vorm van een middelvinger knipte, moet die vernietigen. Zijn buren klaagden bij de gemeente, die de conclusie trok dat de man met de struik de openbare orde verstoort. Tuinman Richard Jackson zegt geen gehoor te geven aan het bevel van de gemeente. “Hij staat hier al acht jaar en ik snap niet waarom iemand mij vertelt wat ik met mijn tuin moet doen”, aldus Jackson. De tuinman is door zijn kunststukje een bekend gezicht geworden in het dorp Tamworth. Enkele buren die de struik niet aanstootgevend vinden zijn een campagne begonnen om de middelvinger van de snoeischaar te redden.

De politie in Meppel heeft donderdagavond in een uur tijd 4 boetes uitgedeeld aan een hardleerse 18-jarige inwoner van Hoogeveen. De man kreeg de boetes voor wildplassen, gevaarlijk gedrag, belediging en vernieling. Dat meldde de politie vrijdag. De eerste boete die agenten aan hem uitdeelden, was voor wildplassen. Die nam hij nog braaf in ontvangst en liep vervolgens richting het station en stak daar het spoor over. De politie deelde hem daarvoor een tweede bekeuring uit. Toen hij even later in de trein stapte, stak hij zijn middelvinger op tegen de agenten. Die haalden hem uit de trein en schreven een derde bon uit, nu voor belediging. Daar was de Hoogevener niet van gediend en maakte amok. Agenten brachten hem vervolgens over naar het politiebureau, waar hij uit boosheid een deur vernielde. Dat kwam hem op een vierde boete te staan. Hij is daarna ingesloten. De man zit nog vast.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Zomerzotheden

 1. Ik denk er over om een aantal komkommerrecepten als blog te plaatsen.
  Zo komen we de zomer wel door.
  Zonnige zomergroet

 2. Sjoerd zegt:

  Die ene vinger lijkt me niet zo’n probleem. maar om al die aderen in vorm te krijgen…

 3. Margo zegt:

  Die agenten liepen zich kennelijk rot te vervelen …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s