Dat zijn nou die Hollanders

Griekse restaurants in Nederland krijgen steeds vaker te maken met Nederlanders die weigeren te betalen. Zo weet een horecavakblad te melden. Het argument dat Nederlanders dan gebruiken in die restaurants is dat ze al betaald zouden hebben via de Europese Unie. Volgens Pavlos Kerasavopoulos, voorzitter van de Federatie van Griekse Gemeenschappen in Nederland, hebben Griekse restauranthouders het dankzij de financiële steun van de EU aan Griekenland in Nederland daardoor niet makkelijk en hebben zij al vaker klachten geuit over dit gedrag van hun Nederlandse klanten.

Wat eigenlijk nog het meeste zegt over flinkheid van deze Nederlanders als ze een thuiswedstrijd spelen, d.w.z. in eigen land aan de bal zijn tegenover de hier wonende Grieken. Echt moedig zou het pas zijn geweest als ze die stoere houding eens aannamen in een restaurant in Athene of op Kreta en dan, ongetwijfeld verkerend in de minderheid, ook daar zo op hun strepen gingen staan. Maar ja, daar kun je dan weer lang op wachten.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Dat zijn nou die Hollanders

  1. Mack zegt:

    Het getuigt van ongelofelijke domheid en het lijkt op plunderingen na een ramp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s