Oost 41, kr.8

Het is toch een rare gewaarwording om je vaste uitzicht op je tuin, met haar treurwilg, het mooie glasobject en dat overweldigende en altijd aanwezige groen ineens voor een dag of zeven, acht, misschien wel tien te moeten inruilen voor een panorama op de lege parkeerplaats bij de Foroxity – bioscoop, op de daken van Sanderbout en op de torenspitsen van Sittard en de koepel van Sabic. En dat valt helemaal tegen als daar de troosteloze neerslag van vandaag aan wordt toegevoegd. Dan word je niet echt vrolijk van de onvermijdelijkheid van het verblijf hier op Oost 41, kr 8 in weerwil van alle goede zorgen en vriendelijke mensen, die de last van dat moeten zo veel lichter proberen te maken. Dus doe ik het er op die manier maar mee en zal daar dus verslag van doen op een wijze en met een lettertype die zich van mijn gebruikelijke toon en aanpak onderscheidt. Maar daar zit ik dan ook voor in Orbis, waar alles ook voor mij nu eenmaal anders dan anders is.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

6 reacties op Oost 41, kr.8

 1. Laurent zegt:

  Het weer werkt ook al niet mee, nee. Van de andere kant; als het mooi weer was geweest was het misschien alleen maar frustrerender geweest om binnen te moeten blijven. Als je dan toch naar het ziekenhuis moet dan maar met dit weer. Wel fijn dat je er internet hebt blijkbaar, heb je in elk geval wat communicatie.

 2. pjotr zegt:

  Sterkte en hopelijk helpt het. In het ziekenhuis praten ze vaak over “mijnheer X wordt morgen geholpen”, maar of die behandeling echt helpt, moet mijnheer X nog maar afwachten.
  Hopelijk is dat met mijnheer H wel het geval.

 3. Mack zegt:

  Betekent dit dat je al geopereerd bent?

 4. Anoniem zegt:

  Veel succes Rob.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s