Domper

Leek mijn verblijf in het Orbis Medisch Centrum aanvankelijk een meevaller op te leveren, deze zonk toch in het niet bij de domper die ik nadien te verwerken kreeg. Ik kreeg namelijk te horen dat de MRI – scan die ik had ondergaan, had uitgewezen dat er een verdachte plek op mijn linkernier zat. En dat betekent dat of die plek of die gehele nier verwijderd zal moeten worden. Wat binnen drie, vier weken zal gaan gebeuren en een verblijf van zeker een week in het ziekenhuis noodzakelijk maakt met daaraanvolgend een flinke periode van herstel, heb ik mij al laten vertellen. Met als gevolg dat dit weblog dan waarschijnlijk een korte tijd plat gaat. Het is niet anders. Maar er zijn nu eenmaal werkelijkheden, deze, bittere, waar ik mij naar heb te voegen. Ik had het ook graag anders gewild.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op Domper

 1. RadaR zegt:

  Verdraaid, houdt het slechte nieuws bij jullie dan nooit op? Ik besef terdege hoe belangrijk dit blog voor je is. Maar ook voor anderen, w.o. ondergetekende. Waarmee ik maar wil zeggen, dat een paar weken plat de interesse niet zal verminderen. Sterker nog, die interesse verbreedt zich omdat we graag willen dat je zelfs ook deze tegenslag weer weet weg te steken en na die weken gedwongen absentie door de operatie weer sterk zult terugkomen. In alle mogelijke betekenissen van dat woord “sterk”. Hou jullie goed, Rob.

 2. Laurent zegt:

  Nou zeg Rob, wat een tegenvaller weer. Ik hoop dat dit toch ook weer goed gaat verlopen verder.

 3. Mack zegt:

  Een verdachte plek? Moeten ze dat niet verder onderzoeken dan?

 4. Mack zegt:

  Het lijkt wel of de kanker zich hoe dan ook een uitweg zoekt in jullie familie. Is het niet eens genoeg geweest?

 5. Sjoerd zegt:

  Goh, dat is geen domper, maar een donderslag bij heldere hemel. Ik kan me voorstellen dat je even de moed in de schoenen zinkt. Sterkte hiermee…

 6. Ximaar zegt:

  Sterkte!

  Ik neem aan dat bloggen ook voor jou een hobby is. Dus alleen doen als je er plezier aan beleefd en het geen ballast is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s