Vakantie

Wat is het toch wonderlijk dat er over die paar weken vakantie die we in het jaar hebben, meer en zwaarder wordt nagedacht dan over die resterende tijd van het jaar welke zo te zien als niks en bijna vanzelfsprekend mag passeren zonder enige vraag over doel of zingeving ervan.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Kort gezegd. Bookmark de permalink .

7 reacties op Vakantie

 1. Mack zegt:

  Is het dat je er niet over uit kan, of ben je gewoon vergeten dat je dit al een keer eerder geplaatst had, en dat we er toen al een discussie over hadden of het plagiaat was of niet? šŸ˜‰

 2. Ximaar zegt:

  Mij kan je dit niet nadragen. Totdat ik ook werkelijk op vakantie ga denk ik er niet over na. Tijdens mijn vakantie begin ik pas na te denken waarheen en hoelang. Veel mensen zien graag uit naar een vakantie en teren daar het hele jaar op. Dus ver van te voren vastleggen om er later achter te komen dat het op die plek rotweer is. Mijn vage indicatie is West-Europa en september. Bij slechtweer pas ik de moeiteloos de locatie of de tijd aan.

 3. Mack zegt:

  Wij denken niet meer al te lang na over de vakantie. Twee weken Frankrijk, begint behoorlijk standaard te worden.

 4. Laurent zegt:

  Dat komt omdat die paar weken vakantie voor veel mensen de enige periode in het jaar vormen dat ze hun eigen leven kunnen leven, op de gelukkige uitzonderingen na die in hun werk hun levensdroom hebben kunnen vinden.

 5. Sjoerd zegt:

  Ik blijf het liefste thuis in mijn vakanties…

 6. Margo zegt:

  Wat een ingewikkelde zinnen brouw jij toch af en toe. Ik ben moe van het pakken want ik vertrek morgen. Met vakantie. Naar Italiƫ! Arrividerci!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s