Het cv van Laurence Stassen

Vierentwintig uur na de clash tussen het CDA en de PVV in de Provinciale Staten van Limburg en het opbreken van de coalitie van die partijen met de VVD blijft nog altijd de vraag onbeantwoord waarom dit heeft kunnen gebeuren. Het moet iets geweest zijn van onverenigbaarheid van karakters en daardoor ontstane irritaties, waarbij de fractievoorzitster van de PVV, Laurence Stassen, toch het leeuwendeel voor haar rekening moet hebben genomen. Die konklusie dringt zich onvermijdelijk op als je al haar gestotter en gehaspel voor de camera’s hebt gezien en nog meer de halsstarrigheid die daaruit sprak. Wat een vertaling moet zijn van de onbalans tussen verantwoordelijkheden en capaciteiten waar velen met hun oneindige ambities aan onderdoor gaan en deze dame het zoveelste bewijs leverde van deze waarheid als een koe. Want lees haar onderstaande cv, dat door haarzelf geschreven is, er maar op na en je ziet het volgende voorbeeld van iemand die zichzelf opblaast en zelfs tracht te overtroeven, terwijl het er dubbel en dik bovenop ligt dat juffrouw Stassen gezien haar papieren te stom was om voor deze duvel te dansen, dus met haar toevlucht tot stijfkoppigheid en stoere praat deze brokken wel heeft moeten maken.

Mijn naam is Laurence Stassen, ik ben 40 jaar en ik heb mijn opleiding in België genoten. In België heb ik ondermeer A.S.O. doorlopen en heb ik in 1988 op de E.E.C. International School mijn High School Diploma behaald. Hierna heb ik gestudeerd aan de European University. Voordat ik bij de PVV terecht kwam heb ik voor ondermeer Steenfabriek Nuth B.V. gewerkt en ben enkele jaren freelance presentatrice bij TV-Limburg geweest. Sinds juli 2009 ben ik werkzaam als Europarlementariër voor de PVV. Zoals ik in het Europees Parlement opkom voor Nederlandse belangen, ben ik bovendien als Limburgse zeer bewust van de Limburgse belangen. Het gezegde dat je het meisje wel uit Limburg kan halen, maar Limburg niet uit het meisje, gaat voor mij duidelijk op. Ik sta voor een kleiner en transparanter provinciaal bestuur, een veiliger Limburg, geen geld naar multiculprojecten, verlaging van de provinciale opcenten en geen verdere schaalvergroting in de zorg. Met ons fantastische programma én coalitieakkoord gaat de Partij voor de Vrijheid een nieuwe koers varen in Limburg en teruggeven aan de burger.

Opleiding:
A.S.O. (België) 1984-1987
E.E.C. International School, High School Diploma (Antwerpen) 1987-1988
European University (deelcertificaten) (Antwerpen) (1988-1991

Loopbaan:
Fractievoorzitter / Statenlid Limburgs Parlement (sinds 2011)
Lid van de Europese Delegatie voor de PVV (sinds 2009)
Steenfabriek Nuth B.V. 1991-1995
Freelance presentatrice TV-Limburg 1999-2008

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Limburg en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Het cv van Laurence Stassen

  1. Laurent zegt:

    En nu is het nationaal ook geklapt, zo te zien. Joehoe!!!

  2. bespiegelaar zegt:

    we mogen elkaar vanmiddag feliciteren !!!! Althans zo leeft de mededeling vanuit het catshuis bij bespiegelaar.

  3. Sjoerd zegt:

    Nederland haalt opgelucht adem…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s