Onovertroffen gekte…..

Bij tijd en wijle wil ik hier nog wel eens een curieus nieuwtje plaatsen dat ik van elders heb geplukt. Vaker denk ik dan de ultieme gekte daarin te hebben aangetroffen. Maar alles blijkt toch steeds dwazer te kunnen, merk ik telkens weer. Zo ook vandaag. Want je gelooft je eigen ogen niet als je het volgende bericht leest:

We hebben allemaal wel een collega waar we graag eens de stoel van onder willen urineren, maar om dat echt te doen gaat wat ver. De 59-jarige IT’er Raymond Foley uit de Amerikaanse stad Des Moines dacht daar heel anders over. Hij plaste minstens vijf maanden lang regelmatig over de stoelen van vier vrouwelijke collega’s. Foley deed dit alleen niet omdat hij een hekel aan ze had, maar omdat er duidelijk een steekje bij hem los zit. Als IT’er bij financiële dienstverlener Farm Bureau had hij toegang tot de gegevens van alle werknemers.

In de database pikte hij de foto’s van de vier mooiste vrouwen eruit, ging na werktijd naar hun bureau en liet hun stoelen doorweekt van de urine weer achter. In oktober 2011 begonnen de vrouwen te klagen over onverklaarbare vlekken op hun stoel. Afgelopen februari werden bewakingscamera’s geïnstalleerd op het kantoor waardoor de watersporter zaterdag werd betrapt tijdens zijn rondje wildplassen. Meteen daarna is hij gearresteerd. De stoelen worden weggegooid, de schade bedraagt $4.500.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Onovertroffen gekte…..

  1. Sjoerd zegt:

    Lef had die gozer wel, ik zou het ook wel eens graag willen, maar mijn fatsoensnorm ligt schijnbaar op een ander niveau…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s