Jackson Browne (4)

Het portret van de singer/songwriter Jackson Browne zou niet compleet zijn als zijn maatschappelijk engagement, zijn activisme niet met zoveel woorden was genoemd. Want zijn hele artistieke loopbaan is daarvan doortrokken geweest, tot op de dag van vandaag, zoals uit de volgende clip blijkt, waarin wij hem zien zoals hij altijd is geweest, namelijk ten strijde trekkend met zijn gitaar, hier om de Occupy – beweging daadwerkelijk te ondersteunen:

http://www.youtube.com/watch?v=6RalPB3ux4M

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Muziek en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op Jackson Browne (4)

 1. Mack zegt:

  Ik vind alles best, Rob Hamilton, maar je gaat nog maar mooi even één donderdag door om zijn grootste hit ten gehore te brengen.

 2. RadaR zegt:

  Dit is in meerdere opzichten geweldig genieten. Amazing guy …. die Jackson Browne. Veel plezier beleefd aan dit kwartetje parels. Dank daarvoor.

  NB Waarom plaats je de link ipv de clip op je blog op te nemen?

  • robschimmert zegt:

   Ik heb het verder niet meer geprobeerd. Maar het is een tijdje onmogelijk geweest om de clips rechtstreeks te plaatsen. Maar zo is er toch ook geen man overboord?

   • RadaR zegt:

    Nee uiteraard niet. Maar het oogt beter. De tijd dat mensen blindelings op een link klikten is al heel lang voorbij. En je wilt tenslotte Browne even onder de aandacht brengen toch?
    Overigens is het euvel heel simpel te verhelpen. In je concept-bericht verschijnt een link standaard als een link [met underlining].
    Als je de linktekst selecteert met de muis kun je in de menubalk boven aan je berichtscherm de knop “verwijder link” gebruiken. De link wordt dan platte tekst in je concept maar ….surprise, de clip wordt in je log gewoon getoond.

 3. RadaR zegt:

  Ik heb even gekeken en zag niemand in het water, nee. Maar de tijd, dat bezoekers blindelings op een link klikten is reeds long gone. En je probeert Browne toch onder de aandacht te brengen heb ik het idee?
  En het wel tonen van de clip is zo simpel te regelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s