‘Over his dead body’

Nederland en hufterigheid worden nog wel eens in een en dezelfde adem genoemd. Nou, aan de andere kant van de wereld, ‘down under’ in Port Darwin weten ze er ook aardig weg mee getuige het volgende bericht:

In een restaurant in het Australische Port Darwin hebben gasten de gerechten gegeten terwijl de kok in de keuken overleed aan een hartaanval. Terwijl de 43-jarige chef op de keukenvloer tevergeefs werd gereanimeerd, bleef de bediening eten uitlopen, gasten aannemen en bestellingen opnemen. Een zuster, die in haar vrije tijd uit eten was in het restaurant, hoorde de kok op de grond vallen en schoot te hulp. “Ik was er in 10 seconden bij, hij ademde niet meer”, aldus de zuster. “Het was walgelijk om te zien dat de bediening gewoon door ging met hun werk. Mensen stapten over ons heen en brachten het eten rond.” De eigenaresse van de zaak zegt dat enkel het eten werd geserveerd wat al gemaakt was voordat de kok een hartaanval kreeg.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s