Huishoudelijk…

Ik doe een beroep op mijn lezers en bezoekers. Sinds kort krijg ik signalen dat het uiterst lastig is om op dit blog reacties te plaatsen. Ik neem dat graag aan. Echter, ik heb geen enkel idee waar die problemen en eventuele blokkades uit bestaan. Daardoor heb ik geen aangrijpingspunten om eventuele oplossingen te realiseren. Dus hoor ik graag meer over de aard van die moeilijkheden, zodat ik in ieder geval een aanwijzing heb ten aanzien van de richting waarin ik het moet zoeken om het reageren op mijn logs gemakkelijker te maken. Bij voorbaat dank voor de medewerking.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

17 reacties op Huishoudelijk…

 1. RadaR zegt:

  Wat ik constateer is, dat wanneer WordPress-users op een site [incl. de eigen] willen reageren, er eerst dient te worden ingelogd onder de WP-account. Een situatie zoals ook bij blogspot, waar Albert bivakkeert, bestaat en die in mijn beleving respondenten afschrikt.
  Al zoekende kwam ik er achter , dat wanneer je als WP-user een fictief emailadres ingeeft de reactie wel gewoon wordt geaccepteerd. Zoals deze.

 2. Mack zegt:

  Nou…even proberen.

 3. RadaR zegt:

  Rob,

  Zonet geprobeerd onder mijn WP-bekend emailadres te reageren en je begrijpt het al: eerst inloggen was de boodschap.

 4. Margo zegt:

  Ik sta ingelogd onder Uitwijkpost maar heb de naam even aangepast.
  Hoe doen we het dan als we geen WP account hebben?

 5. Ximaar zegt:

  Het recent ontstane ‘probleem’ kan alleen opgelost worden door wordpress.com zelf, en ik weet niet of daar voldoende geklaagd wordt om hen daartoe aan te zetten.

  Tot die tijd kan iedereen reageren die een mailadres gebruikt, wat niet bij wordpress.com of gravatar.com bekend is. Deze mensen kunnen daarbij een website-url invullen, dat geeft ook geen probleem.

  Als je een mailadres gebruikt wat wel bij wordpress.com of gravatar.com bekend is, dan kan je inloggen bij wordpress.com en moet reageren ook moeiteloos geaan. (Dat is wat wordpress.com wil.)

  Het probleem is er alleen voor mensen die niet willen inloggen bij wordpress.com, maar er wel een website (gehad) hebben. Die kunnen het beste een onzin mailadres invullen als wsfefgsvwgwfwf@wordpress.com met of zonder website url. Dan lukt het reageren ook, maar doet het gravatar-plaatje het niet meer. (Vandaar dat ik die plaatjes heb uitgeschakeld; weer een zorg minder.)

 6. Sjoerd zegt:

  Ik heb eenvoudig mijn standaard adres bij wordpress aangepast. Daarna werkte het weer als vanouds…

 7. Laurent zegt:

  Nog eens even proberen hoe het nu werkt…

 8. Laurent zegt:

  Nou inderdaad, gewoon een niet-bestaand emailadres gebruiken. Wat Mack al ergens anders zei, IT-ers in de isolatiecel als er eenmaal iets werkt. Ik wou dat ik eens met een systeem werkte waar ze gewoon vanaf blijven. eerst dat gezeur met web-log, laatst had ik ook al gedoe op mijn muzieksite en nou dit weer.

 9. Margo zegt:

  Ik denk dat webstreepjelog erachter zit. Die probeert weer zieltjes terug te winnen. Sabotage, wat ik je brom!! 😉

 10. Mack zegt:

  en nog een test.

 11. RadaR zegt:

  Lollig he …..zo’n reactie-gezelschapspel op de zaterdagavond 😛

 12. robschimmert zegt:

  Dank allemaal voor de bewezen moeite en waardevolle inbreng. En uit het aantal reacties vandaag blijkt dat het hele probleem goed getackled kan worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s