Een Australisch protest…

Dit is weer zo’n fabuleus bericht dat van zo ver komt dat het niet eens geverifieerd moet worden, maar gewoon naverteld:

Een Australische man van 22 heeft dinsdag van de rechtbank in Brisbane een boete gekregen van 750 Australische dollars, omgerekend ruim 600 euro. Die kreeg hij omdat hij vorig jaar zijn blote kont liet zien aan de Engelse koningin Elizabeth tijdens het staatsbezoek van de vorstin aan Australië. Liam Warriner, barman van beroep, liet zijn broek zakken en rende ongeveer 50 meter mee met de auto waar de Queen in zat. Dat deed hij terwijl hij een Australische vlag tussen zijn billen had geklemd. Warriner gaf tijdens de rechtszaak aan op die manier te willen protesteren tegen de monarchie en andere elite-groepen. Eenmaal buiten de rechtszaal gaf hij aan het zo weer te doen. ”Ik toon mijn blote kont met liefde aan elke zich belangrijk voelende elitair.”

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Een Australisch protest…

  1. Sjoerd zegt:

    En ik geef de man groot gelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s