Bloot op de bible belt

Dit is weer zo’n geweldig verhaal dat alleen maar op onze ‘bible belt’ kon ontstaan. Het gaat over Albert Kok (ChristenUnie), wethouder van Oldebroek, die gisteren is opgestapt nadat medewerkers op het gemeentehuis van Oldebroek hem naar afbeeldingen van blote vrouwen hadden zien kijken. Dit maakte de gemeente bekend middels een uitvoerige verklaring. Er ontstond een “onwerkbare situatie” nadat de wethouder was betrapt, aldus een zegsman. Dit is te lezen in een uitgebreide verklaring van burgemeester Hoogendoorn die ook boekdelen spreekt:

“De werkdruk heeft er voor de heer Kok toe geleid dat hij op kantoor afbeeldingen van ontklede vrouwen op zijn computer bekeek. Dit werd door een aantal medewerkers geconstateerd. Het heeft veel impact op de medewerkers én de werkverhoudingen met de betrokken wethouder. Hierdoor is een onwerkbare situatie ontstaan.” Al op 31 januari stapte Kok op, maar dat was stilgehouden. Inmiddels heeft de wethouder zijn fout erkend. “De heer Kok heeft aangegeven dat hij zwaar teleurgesteld is in zichzelf en vreselijk spijt heeft. Hij trok zijn conclusies, heeft de eer aan zichzelf gehouden en diezelfde avond zijn ontslag ingediend.” Heerlijk toch dat dit in ons land nog mogelijk is?

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Bloot op de bible belt

 1. Jolie zegt:

  Wat een héérlijke klucht ja!

  Nu zou het fijn zijn als de PVV-ers in de politiek ‘ns evenveel geweten kregen als dit soort CU-ers, zij plegen continue verraad aan hun partijprogram en hun kiezers, maar daar hebben zij meer schijt aan dan alle “plucheklevers” (waar ze zo’n hekel aan roepen te hebben) bijelkaar.

  En ja, dat orthodoxie vaak hand-in-hand gaat met hypocrisie, —dat is me al jaren bekend ;-]

  Zowiezo: leen een computer uit, en je krijgt hem steevast terug met een cache-vol-blootplaatjes, ongeacht titels of politieke kleur. Kennelijk iets wat meestal alleen vrouwen niet interesseert 😉

 2. Laurent zegt:

  Die ‘onwerkbare situatie’ intrigeert mij ook ja, hahaha.

 3. Sjoerd zegt:

  Naar blote vrouwen kijken is niet erg, maar dat doe je niet op je werk, denk ik dan…

 4. Mack zegt:

  Ach komop, ik zou al tien keer ontslagen zijn dan. Wat een onzin. Krijg wekelijks blote vrouwen over de mail gestuurd. En dan ook nog de werkdruk de schuld geven. Het zal de zakdruk wel geweest zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s