Vriendin of dochter?

Een verhaal zonder commentaar, maar waar ieder zonder twijfel zijn eigen gedachten over zal hebben:

Een Amerikaanse multimiljonair heeft van zijn vriendin een dochter gemaakt. De 48-jarige man heeft de 42-jarige vrouw geadopteerd. En daar hangt het volgende curieuze verhaal aan. Multimiljonair John Goodman is verwikkeld in een rechtszaak en zou hiermee zijn vermogen willen beschermen. De adoptie kwam kort geleden aan het licht door rechtbankstukken, maar was in oktober 2011 al officieel gemaakt.In 2010 heeft Goodman een 23-jarige man aangereden na het negeren van een rood stoplicht. De bestuurder belandde in het water en verdronk. Goodman had zelf te veel gedronken. Goodman riskeert nu een gevangenisstraf van dertig jaar en een forse geldboete. De rechter heeft ook bepaald dat het fonds dat bestemd is voor zijn kinderen buiten de rechtszaak blijft.

Nu zijn vriendin Heather Hutchins zijn dochter is, kan ze bij een derde deel van dat geld (ruim 400 miljoen dollar) en blijft een groot deel van het vermogen van Goodman gewaarborgd. De multimiljonair heeft zelf al twee kinderen, maar die zijn nog geen 35 jaar en dat is de leeftijd dat ze pas bij het geld mogen komen. De kersverse dochter van Goodman heeft die leeftijd al overschreden en kan dus de vele miljoenen alvast op haar rekening zetten. De rechter in de zaak vindt de actie van Goodman ‘tegen het onrealistische van het juridisch systeem aanliggen’ en wil laten onderzoeken of de adoptie een schijnvertoning is. De advocaat van Goodman benadrukt dat er niks illegaals aan is.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Vriendin of dochter?

  1. Jolie zegt:

    Dus als ze samen nog een kind (zouden) krijgen (desnoods met eiceldonatie) — is het kind dan kleinkind of kind 😉

    Wat mensen al niet doen uit …… — is het liefde of hebzucht..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s