Huub Dreessen

Hij is zo’n zondagsschilder, zo’n oprechte amateur die niet louter en alleen met opgeblazen teksten aan de weg probeert te timmeren. Hij doet dat met zijn schilderijen die tot eind februari te zien zijn in de Openbare Bibliotheek in Nuth. Niet dat ze allemaal de ene kreet van bewondering na de andere oproepen, maar er zijn toch genoeg interessante werken bij die een gang naar die expositie van Huub Dreessen, die daar plaats vindt, de moeite waard maken. En voor wie die gang te ver is, die kan de proef op de som nemen op zijn website www.huubdreessen.nl waarop een representatieve uitsnede van zijn gehele oeuvre te vinden is.

Update:

Zojuist ontving ik het verpletterende bericht dat Huub Dreessen vanmiddag op 64 – jarige leeftijd is overleden in het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Een wel heel verdrietige samenloop van omstandigheden, weet ik er slechts over te zeggen. Woorden schieten verder tekort….

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Tips en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s