Bizar nieuws uit Rusland

Het volgende verhaal is zo bizar dat het onmogelijk ongenoemd kan blijven, al was het alleen al om te laten zien welke verten de menselijke fantasie kan bereiken:

Een Russische grafschenner die thuis 29 gemummificeerde vrouwenlijken had, legde die verzameling aan ‘uit liefde voor de mensen’. Hij wilde de dode vrouwen met zijn warme gevoelens nieuw leven inblazen. De 45 – jarige man schokte in november heel Rusland met zijn collectie. Hij had de vrouwen aangekleed en opgemaakt als poppen. Zijn aktiviteiten werden door zijn ouders ontdekt.

Of kan het allemaal nog gekker?

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa. Bookmark de permalink .

2 reacties op Bizar nieuws uit Rusland

  1. Sjoerd zegt:

    Het zal je zoon maar wezen….

  2. RadaR zegt:

    Met die vraag aan het eind zou je weleens om problemen kunnen vragen. Straks komt Mack hier opbiechten, dat hij in zijn schuur alle jaargangen van de Libelle heeft liggen en die voor ons normale mensen wat merkwaardige hobby beoefent, omdat hij het zo spannend vindt om de lingeriereclames te bekijken. Wat zijn sexleven en dat van zijn vriend erg stimuleert. đŸ˜›

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s