Zorba in Ottawa

Ze zijn de afgelopen maanden collectief op de pijnbank gelegd. Ze deugden nergens voor, ze waren te lui om te werken, ze speelden mooi weer zonder een cent de makke. En meer van dat fraais werd ze op veilige afstand vanuit West-Europa toegevoegd. Want zo flink zijn we ook wel weer. Maar waarschijnlijk was dat ongenoegen ook wel ingegeven door een forse dosis jaloezie, omdat ze als geen ander de levenskunst verstaan, kunnen genieten en de boel de boel weten te laten. Dat hoort er immers ook bij. Wat de Grieken dus als geen anderen hebben begrepen en overtuigend laten zien in de straten van Ottawa, waar het bloed ook blijkt te kruipen waar het niet gaan kan met de volgende aanstekelijke beelden als resultaat:

http://www.youtube.com/embed/UhDgpXWkFHE

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in De wereld en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

17 reacties op Zorba in Ottawa

 1. Frankie zegt:

  Geen cent de makker, nee dat klopt. Eerder veertigduizend euro.

  Weet je wat jij eens moet doen? Een underdogfokkerij dan wel -makerij beginnen, Het is een veelgevraagd product door mensen die zich graag onmisbaar wanen. Mensen zoals jij. Het is een waar gat in de markt. Hoef je ook niet meer mee te spelen met de loterij.

 2. Margo zegt:

  Frankie: weet je wat jij moet doen? Je eigen weblog weer leven inblazen! Het oude onder weblog staat open en bloot op het www. Start een nieuw en schrijf mooie, vurige logjes!

 3. Frankie zegt:

  = onmisbaar

 4. fien zegt:

  “Schrijf mooie, vurige logjes”. Ik wilde dat ze dat over mij kunnen zeggen.
  En wat krijgt Margot als antwoord?
  Ïk verzoek je om mij niet meer op de huid te zitten met opmerkingen over mijn al dan niet bloggen”.
  Slik jij soms teveel medicijnen, of vind je het leuk om iedereen, maar dan ook iedereen tegen je in het harnas te jagen?

 5. Margo zegt:

  Nou mag ik me er wel mee bemoeien dan? Wat is er aan de hand, waarom die bozigheid?
  Wat heb ik je aangedaan?

  • Frankie zegt:

   Jij ook Margo. Jij vermoeit je met futiele zaken, bij verscheidene gelegenheden, op andermans weblogs nog wel, die me nu wel eens teveel zijn, zoals: wanneer ik alsjeblieft weer ga bloggen! Want ik ben zo goed! en: dat ik het bloggen toch wel zal missen, waarom begin ik niet weer?! en: dat een nieuw weblog starten en mooie vurige logjes schrijven is wat ik moet doen. Het punt is vooral: je houdt niet op.

   Toen ik nog wel een weblog had en door ernstige ziekte en/of een ander reden die jou niet aangaat vaak niet schreef, zat je me ook met regelmaat op de hielen. Soms al na een paar dagen niet schrijven. Waarschijnlijk met de allerbeste bedoelingen, maar voor mij knap irritant. En je kan sjaals breien wat je wil en glimmende boeken naar me opsturen, maar je hebt en krijgt gewoon geen speciale plek in mijn hart of mijn leven (hier volgt ruimte om te roepen dat je dat nooit beoogde!!):

   ——————————————
   —————————————!!

   Zoals ik zeg: ik hoef geen fans en jou al helemaal niet. Ik vind, dus let wel: IK vind je gedrag naar mij bemoeizuchtig, bezitterig en opdringerig, en ik vind je, in ieder geval wat mij betreft, een control-freak. Je komt manipulatief over en houdt daarmee blijkbaar niet op totdat je je invloed hebt doen gelden en dat is: als ik weer ga bloggen. Dit is mijn mening, en daar moet je het toch mee doen in deze.

   In deze reactie noem ik feiten over jouw gedrag en ik noem mijn mening over die feiten, dus ik laat me niet verleiden om hier een discussie van te gaan maken en zo ruimte te bieden aan (gedeeltelijke) ontkenningen, nuanceringen en eisen om uitleg mijnerzijds want wat ik hier opsom behoeft geen uitleg. Ik spreek geen Chinees, wel? Mocht je een uitlaadklep willen wat voor een &@%^$%#@*( ik toch ben, suit yourself! Hieronder is ruimte zat daarvoor en nodig de Alwijze Fien ook gezellig uit!

 6. Frankie zegt:

  Jeetje zeg, misschien blog ik allang weer, maar heb jij mijn adres en wachtwoord gewoon niet meer gekregen Margo. Wel eens in je opgekomen?

 7. Margo zegt:

  Rustig maar. Maak je niet zo druk. Ik wist niet dat het je zo irriteerde als ik je aanspoorde te bloggen. Ik ben me er niet eens van bewust dat ik het doe/deed. Sorry hoor

  P.S. Inlogcodes heeft niemand nodig om je Kiezelstenen te lezen. Het staat nl sinds kort open op het www. Kennelijk heb je het nog niet gemerkt.

 8. Frankie zegt:

  Luister goed Margo. Ik maak zelf uit wat mij ergert. En: mijn blog staat er niet “sinds kort” zonder wachtwoord. Het staat er al maanden zo, doch niet meer dan de laatste tien berichten. Maar bedankt voor je altijd opmerkzame en razendsnelle alerte attentheid. Ga en blijf van mijn rug af alsjeblieft.

 9. Margo zegt:

  Luister goed Frankie, ik maak ook zelf wel uit wat ik zeg en waar en tegen wie. Ik kom hier om Robs logjes te lezen, niet om jouw agressieve tirades te lezen. Sterkte.

  • Frankie zegt:

   @ Margo

   “Ik kom hier om Robs logjes te lezen, niet om jouw agressieve tirades te lezen.”

   Als je hier op mij reageert ipv op Robs logjes, kun je – uiteraard ongezouten – repliek van mij verwachten. Simple comme bonjour.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s